ANP XTRA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP XTRA

Huurster in Emmeloord die ‘lachgas dealde’ mag van rechter met haar 4-jarig zoontje in woning blijven

Dat ze in het verleden overlast veroorzaakte, dat staat volgens de rechter wel vast. Maar dat ze dat recent ook nog deed, daar is volgens hem niet voldoende ‘objectief’ bewijs voor. En dus mag de bewoonster van een huurwoning in de Wenmaekersstraat in Emmeloord blijven zitten waar ze zit.

1 reactie

 • Eric

  2 maanden geleden
  Onbegrijpelijk, wat een waardeloze rechtspraak!!
 1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

  Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Flevoland