Dit is één van de motoren die afgelopen zondag in beslag werd genomen door de politie bij de illegale straatrace in Lelystad.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is één van de motoren die afgelopen zondag in beslag werd genomen door de politie bij de illegale straatrace in Lelystad. © Politie Lelystad

Illegale straatrace ontaardt in achtervolging: motorrijder met bizarre snelheden op de vlucht

Met 180 kilometer per uur op de vlucht voor agenten, met een helikopter achter je aan. De politie heeft meer details naar buiten gebracht over het beëindigen van een illegale straatrace in Lelystad. Deelnemers dachten de politie te snel af te zijn, maar zij kwamen van een koude kermis thuis.

3 reacties

 • G.A. van Leeuwen

  1 jaar geleden
  Fijn weer zeg, dat aanwezig publiek dit soort randdebielen afschermt. Ook een vette boete voor dit soort supporters!
 • ferdinand bosvelt

  1 jaar geleden
  en nu is hij toch gepakt
 • Marco van de Rozenberg

  1 jaar geleden
  Wat een sukkel !!! Hij had beter kunnen investeren in een paar circuitdagen i.p.v. een lange achterbrug. Zou hij meteen hebben geleerd dat een BMW S1000rr veel harder loopt dan 180.
 1. Gemeentepersoneel klaagt nauwelijks over ongewenst gedrag, maar is dat wel zo’n goed teken?
  PREMIUM
  ONDERZOEK
  6

  Gemeente­per­so­neel klaagt nauwelijks over ongewenst gedrag, maar is dat wel zo’n goed teken?

  Gemeenten in Oost-Nederland moeten meer doen om medewerkers over de drempel te trekken meldingen te doen van ongewenste omgangsvormen en integriteitsschendingen. Uit onderzoek van de Stentor onder alle gemeenten in dit deel van het land blijkt dat medewerkers niet of nauwelijks melding doen. Volgens de branchevereniging van vertrouwenspersonen is dat niet per se een goed teken.