Met een indrukwekkende minuut stilte herdenken de spelers van Urk Julian Karsten, de overleden zoon van de trainer.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een indrukwekkende minuut stilte herdenken de spelers van Urk Julian Karsten, de overleden zoon van de trainer. © Freddy Schinkel

Inktzwarte week voor SV Urk, dat zoon (18) van trainer herdenkt: ‘Gert Jan zal trots op ons zijn’

derde divisieEen indrukwekkende stilte vertelt in één minuut het complete verhaal van SV Urk – HSV Hoek (4-3). Het overlijden van Julian Karsten (18), zoon van trainer Gert Jan Karsten, maakt diepe indruk op SV Urk dat als één hechte kring om de hoofdtrainer gaat staan. Hoe voetbal degradeert tot futiliteit.

2 reacties

 • J veenvliet

  2 maanden geleden
  Gecondoleerd met dit verlies.
 • J Groot

  2 maanden geleden
  Wil Gert Jan en zijn vrouw en verdere familie heel veel sterkte wensen met dit groot verlies . Dit is tegen de natuur als ouders een kind moeten bedragen. Zeer zwaar !.
 1. Provincies gaan wolvenschade aan waakhonden vergoeden, ook vergoeding voor aanval goudjakhals

  Provincies gaan wolvenscha­de aan waakhonden vergoeden, ook vergoeding voor aanval goudjak­hals

  Veehouders kunnen vanaf deze maand een vergoeding krijgen voor een kuddebeschermingshond die door een wolf wordt gedood of verwond. Tot nu toe viel deze schade buiten de regeling die provincies sinds 2019 hanteren voor het vergoeden van wolvenschade. BIJ12, de organisatie die onder meer wolvenschade voor de provincies afhandelt, heeft de richtlijnen voor de schadevergoeding enigszins versoepeld in afwachting van het nieuwe Interprovinciaal Wolvenplan dat in de maak is.