Jelbert (28) is helemaal klaar met feestende jongeren voor zijn beachclub in Biddinghuizen: ‘Na corona nieuwe tegenslag’

VideoJelbert Haagsma (28) is helemaal klaar met de feestende jongeren op de strandjes bij het Veluwemeer voor zijn Beachclub NU in Biddinghuizen. Hij zegt dagelijks wel vier uur bezig te zijn om de rotzooi op te ruimen. En, stelt hij: als het mooi weer is, zitten in de avond tot wel vijfhonderd jongeren verspreid over de strandjes. ,,Dit vreet aan me, na corona is dit een nieuwe tegenslag.’’

4 reacties

 • Jean De la Juan

  5 dagen geleden
  Tja 1.5 jaar totale schijt hebben aan jongeren werpt zn vruchten af
 • Otto Hulsman

  5 dagen geleden
  Die arme jongeren, die geen kind meer kunnen zijn door Corona. Vreselijk. Je kunt nog beter in de Gazastrook wonen als kind. Dus erg begrijpelijk dat ze hun rotzooi laten slingeren, want in Coronatijd kun je als jongere je oprechte zorg voor het milieu niet meer overeind houden. Dat trek je gewoon niet meer. Alle begrip voor hen. Een beetje begrip zou de restauranteigenaat niet misstaan.
 • Rob Brama

  5 dagen geleden
  Waar halen die jongeren het lef vandaan om jong te zijn en feest te vieren. Ze moeten gewoon, ook deze zomer weer, hooguit met 4 mensen op 1,5 meter afstand, zonder groepsvorming, heel stil met elkaar, braaf in een woonkamer gaan zitten praten. Zitten ze zomaar met mooi weer op het strand bij een meertje, het tuig! Ok je moet je troep opruimen das waar. Maar voor de 2e zomer op rij wordt het ze onmogelijk gemaakt om jongere te zijn, vind je het gek dat ze wat extremer dan normaal stoom afblazen.
 • Eric

  5 dagen geleden
  Jeldert heeft helemaal gelijk, wij zijn afgelopen week daar ook regelmatig geweest. Het is een mooie plek met goed restaurant en mooi strand Het ziet er schandelijk uit met al die rotzooi die de asocialen achterlaten en racen daar 's avonds/ 's nachts met vehikels rond over de parkeerplaats, de vele zwarte sporen op het asfalt leveren het bewijs. De parkeerplaats moet na sluiting van het restaurant afgesloten worden met een stevig hek en de politie moet controles houden en boetes uitdelen!!!!

Flevoland