De nieuwe multifunctionele accommodatie Het Klavier in Rutten vlak voor de opening in december. De gemeente Noordoostpolder heeft een bio-dieselaggregaat (rechts in beeld) neergezet.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe multifunctionele accommodatie Het Klavier in Rutten vlak voor de opening in december. De gemeente Noordoostpolder heeft een bio-dieselaggregaat (rechts in beeld) neergezet. © Foto Freddy Schinkel

Kosten tijdelijke stroomvoorziening MFA Het Klavier in Rutten lopen hard op voor gemeente: aanpassingen aan installatie

De stroomvoorziening bij het eind vorig jaar opgeleverde multifunctionele centrum in Rutten blijft een hoofdpijndossier voor de gemeente Noordoostpolder. Een snelle volledige aansluiting op het elektriciteitsnet is volgens netbeheerder Liander niet mogelijk en de kosten van een tijdelijke aggregaat lopen hard op. De gemeente doet nu aanpassingen aan de installatie van het gebouw om de schade te beperken.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Flevoland