Eigenaar Luuk van Hooijdonk van vliegschool Wings over Holland baalt flink van de in zijn ogen onnodige aanwezigheid van luchtverkeersleiders op Lelystad Airport.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Luuk van Hooijdonk van vliegschool Wings over Holland baalt flink van de in zijn ogen onnodige aanwezigheid van luchtverkeersleiders op Lelystad Airport. © Ruben Schipper Fotografie

Lelystad Airport niet open, maar luchtverkeersleiders blijven zitten en dat kost miljoenen: ‘Geldverkwisterij’

Hoewel Lelystad Airport de komende jaren niet opengaat als vakantievliegveld, blijven de luchtverkeersleiders gewoon zitten. Dat kost jaarlijks miljoenen euro’s extra. Gebruikers van de luchthaven balen flink. ,,Hobbyvliegers mijden Lelystad Airport liever.”

38 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Dit is puur geld over de balk smijten!!! Dat vliegveld moet nóóit en te nimmer opengaan 🤬. Er zitten zoveel gezinnen in geldnood, neeeeeee... een paar loze luchtverkeersleiders in een rood/witgestreepte vaas zetten voor een fiks bedrag... lekker kabinet hebben we toch!!!
 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  We leven met z,n allen in een klein land. Vliegtuigen op stroom gaat nog niet. Je zit namelijk met die verlengkabels....Maar als ik in de buurt van een snelweg ga wonen, kan ik toch niet gaan klagen over geluidsoverlast? En verkeersvliegtuigen, hebben nu eenmaal een lange aanvliegroute nodig. Het is niet anders.
 • D Dijkhof

  2 maanden geleden
  Er wordt zoveel belastinggeld verkwist. Alleen klagen de burgers meestal niet zolang het maar aan hun verkwist wordt.
 • Winny lieverst

  2 maanden geleden
  Weer zo'n hobby. voor de elite. De inwoners van de Noordoostpolder lekker de overlast.
 • henk dijk

  2 maanden geleden
  hallo mensen .hou toch eens op over dat vliegveld er zijn al genoeg mensen ziek lsst staan dat die vieze kerosine ding vlak over mijn tuin vliegen aan dat zooitje maar mooi dicht