De beheerders Ilona en Benno Hakkenbroek van camping de Abelen stopten er medio 2020 mee, ze waren de vernielingen zat. De twee verdachten Marciano en Remy hebben hier volgens de officier van justitie in elk geval rond 15 januari vorig jaar vreselijk huisgehouden in een chalet.
Volledig scherm
PREMIUM
De beheerders Ilona en Benno Hakkenbroek van camping de Abelen stopten er medio 2020 mee, ze waren de vernielingen zat. De twee verdachten Marciano en Remy hebben hier volgens de officier van justitie in elk geval rond 15 januari vorig jaar vreselijk huisgehouden in een chalet. © Foto Freddy Schinkel

Marciano (21) en Remy (19) tiranniseren Swifterbant uit verveling: ‘We konden nergens terecht’

Er was zo weinig voor hen te doen in Swifterbant. En ze voelden zich ook nog eens gediscrimineerd door de dorpsbewoners. ,,’s Avonds werden we overal weggestuurd door de politie en dus gingen we kloten in het dorp.’’ Niets leek veilig voor Marciano P. (21) en Remy K. (19). En daar hebben ze nu enorm veel spijt van.

  1. KAART | Daling aantal besmettingen zet voorzichtig door, maar vlakt af
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Daling aantal besmettin­gen zet voorzich­tig door, maar vlakt af

    De nieuwste corona cijfers laten opnieuw een voorzichtig dalende lijn zien in de regio, maar de daling vlakt wel af. Landelijk blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk en laat een verwaarloosbare stijging zien met gisteren: 21.565 tegenover 21.666 vandaag. Oost Nederland, en dan met name de veiligheidsregio’s Flevoland, IJsselland en Noord- Oost Gelderland, laat in totaal 1975 positieve testen zien, tegenover 1982 gisteren.

Flevoland