Volledig scherm
De dijk is tot 12 uur afgesloten voor verkeer. © GinoPress BV

Markerwaarddijk in Lelystad weer open na dodelijk ongeval

updateDe Markerwaarddijk (N307) in Lelystad is zojuist weer opengesteld voor verkeer. Op de dijk heeft dinsdagmorgen een dodelijk ongeval plaatsgevonden, de weg was urenlang in beide richtingen afgesloten.

Bij het ernstige verkeersongeval op de dijk waren een vrachtauto en personenauto betrokken.  De toedracht van het ongeluk is nog onbekend, de politie doet onderzoek. Beide voertuigen zijn inmiddels weggesleept. Het ongeval in Lelystad gebeurde iets voor negen uur. De N307 was in beide richtingen voor lange tijd afgesloten. Weggebruikers die voor de afsluiting stonden, moesten door verkeersregelaars van de weg  worden begeleid.

  1. Polderdorpen zetten samen nieuwe volleybalvereniging op: ‘Meer een kans dan een bedreiging’
    PREMIUM

    Polderdor­pen zetten samen nieuwe volleybal­ver­e­ni­ging op: ‘Meer een kans dan een bedreiging’

    Drie volleybalverenigingen uit de Noordoostpolder hebben besloten gezamenlijk verder te gaan. SC Bant, VV Espel-Creil en VV Rutten 88 worden samengevoegd tot de nieuw opgerichte volleybalvereniging TriVia. De afzonderlijke verenigingen hebben deze stap genomen om de toekomst van het volleybal in de polderdorpen veilig te stellen. De gemeente Noordoostpolder is blij met de stap.

Flevoland