Lowlands is een driedaags muziekfestival dat ieder jaar plaatsvindt op het evenemententerrein in Biddinghuizen
Volledig scherm
Lowlands is een driedaags muziekfestival dat ieder jaar plaatsvindt op het evenemententerrein in Biddinghuizen © Foto: Jelmer de Haas

Massale files voorbij, festivalpret op Lowlands kan beginnen

Op de wegen naar het evenemententerrein in Biddinghuizen waren vanochtend al sinds 08.00 uur flinke files, meldde de ANWB. Morgen begint daar het driedaagse muziekfestival Lowlands, maar vanochtend om 09.00 uur is de camping al geopend.

 1. Maurice wilde dood: bracht hond naar de buurman, draaide gas open en gooide terpentine op vloer
  PREMIUM

  Maurice wilde dood: bracht hond naar de buurman, draaide gas open en gooide terpentine op vloer

  Hij was het leven beu en ‘wilde de hele tent in de fik steken’. Met een fles wodka in zijn lijf hoopte de 38-jarige Maurice S. uit Lelystad zonder al te veel pijn dood te gaan. Dus bracht hij zijn hond bij de buurman, draaide de gaspitten in zijn huurflat aan de Stelling wagenwijd open en haalde zijn laatste fles drank. Toen hij thuiskwam, bleek zijn plan echter ‘verraden’.
 2. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.