Lelystad Airport met op de achtergrond de nieuwe verkeerstoren met luchtverkeersleiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Lelystad Airport met op de achtergrond de nieuwe verkeerstoren met luchtverkeersleiding. © Freddy Schinkel

Nieuwe bom onder snelle opening Lelystad Airport door rekenfout bij Schiphol

Lelystad Airport krijgt mogelijk geen natuurvergunning waardoor snelle opening in gevaar komt. Om de cruciale vergunning te krijgen, wil de vakantieluchthaven niet-bestaande ‘stikstofruimte’ van Schiphol gebruiken.

11 reacties

 • karel Hogenkamp

  4 dagen geleden
  Lelystad moet zo snel mogelijk open om de nacht vluchten te beperken . De bewoners rond Schiphol hebben ook recht op nacht rust .
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik vind het ronduit idioot dat Lelystad niet opengaat en dat door een stelletje eikelkoffie drinkende loosers, het economisch belang moet voorrang krijgen boven deze eikels. Ik vind Lelystad belangrijk,het heeft de infrastructuur en is een snel groeiende stad,bovendien trekt verdere ontwikkeling bewoners en verdere groei aan,en dus verdere werkgelegenheid.wil je niet in deze ontwikkelingen mee moet je in een hutje op de hei gaan wonen op Timboektoe
 • gorter

  2 maanden geleden
  Stop met dat vliegen en luister enorm eens naar de burgers. Nu we zoom/ teams ontdekt hebben zal het zakelijk vliegen sowieso afnemen. En politiek: stop eens met continu zaken mooier voor te stellen dan ze zijn. (Je zou het ook gerust liegen kunnen noemen). Stop met manipuleren van rapporten, essentiële zaken ‘vergeten’ en dingen beloven die je niet waar kunt maken.
 • roy mikkelson

  2 maanden geleden
  Dit is echt ongelofelijk dat zo'n groot vliegveld gebouwd wordt zonder een geldige vergunning. Hopelijk vinden ze een andere functie voor deze plek.
 • Coby de Haan

  2 maanden geleden
  Mooie plek voor een grote kerncentrale. Dat is pas milieuvriendelijk.

Flevoland