Schaatsers op de lange kunstijsbaan van FlevOnice bij Biddinghuizen, eind december 2018. Ook zij zijn mogelijk het slachtoffer geworden van het datalek bij online kaartverkoper TicketCounter.
Volledig scherm
PREMIUM
Schaatsers op de lange kunstijsbaan van FlevOnice bij Biddinghuizen, eind december 2018. Ook zij zijn mogelijk het slachtoffer geworden van het datalek bij online kaartverkoper TicketCounter. © Foto Freddy Schinkel

Ook klantgegevens gesloten kunstijsbaan Flevonice op straat door datalek TicketCounter

De 2,5 kilometer lange ijsbaan van Flevonice is alweer ruim een jaar definitief gesloten, en zelfs al ontmanteld. Maar bezoekers die er de drie jaar tot de sluiting hebben geschaatst, kunnen toch nog het slachtoffer zijn geworden van het datalek bij TicketCounter. De ijsbaan bevestigt dat gegevens van duizenden klanten in verkeerde handen zijn gevallen.

 1. ‘Er mag niks’, en dus smeet Klaas Johannes B. (20) glas en stenen naar hulpverleners tijdens rellen op Urk
  PREMIUM

  ‘Er mag niks’, en dus smeet Klaas Johannes B. (20) glas en stenen naar hulpverle­ners tijdens rellen op Urk

  Het was de dag dat de avondklok inging in Nederland. Een grote groep van 50 tot 75 jongeren verzamelde zich uit protest in het centrum van Urk. De boze jeugd bekogelde politie en brandweer met zwaar vuurwerk, glazen flessen en stenen. Een GGD-teststraat in de haven ging in vlammen op. Urker Klaas Johannes B. (20) was erbij. Hij moest zich daarom vandaag melden bij de rechter.
 2. Zelfs Kampen (ruim 50.000 inwoners) is al te klein voor de Rabobank
  PREMIUM
  4

  Zelfs Kampen (ruim 50.000 inwoners) is al te klein voor de Rabobank

  Op de halve dagen dat de Rabobank in Kampen het kantoor nog open had (voor corona) kwamen er zo'n tien klanten. Daar kun je een kantoor niet voor open houden. Dat snapt iedereen, denkt regio-directeur Mirjam Kerkdijk van Rabobank IJsseldelta. Maar waar houdt het dan op als zelfs een stad van 50.000 inwoners niet eens meer een bankfiliaal waard is; waar zelfs een bank die ‘dichtbij de mensen wil staan’ de deuren sluit? En is dat erg?
 1. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen

 2. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'

Flevoland