De beelden van de jonge mannen in legeruniformen die rondgaan op sociale media.
Volledig scherm
De beelden van de jonge mannen in legeruniformen die rondgaan op sociale media. © Instagram

Ook Telegraaf-verslaggever op Urk bekogeld met eieren na vragen over ‘nazi-feestje’: ‘Wegwezen, anders ga je de haven in!’

VideoVerslaggevers van Powned en De Telegraaf zijn bekogeld met eieren toen ze reportage maakten op Urk over de bizarre nazi-verkleedactie. 

17 reacties

 • Marcel Rijkers

  1 week geleden
  Helemaal met je eens Albert!! Jammer dat er zoveel mensen niet verder kunnen kijken dan hun neus lang is, en daarbij de media voor 100% vertrouwen dat die alleen de “ waarheid” schrijven wat door de demissionaire (r)overheid uitgedragen word…?!
 • g oostendorp

  1 week geleden
  het is niet alleen URK, wat NU WEER!! de kroon spant...het is een dilemma aan het worden voor heel de NEDERLANDSE JEUGD...niks moet, alles kan.......HEEL TRIEST..
 • Albert De de Boer

  1 week geleden
  We kunnen praten als een kapitein op een schip, maar de overheid voert hetzelfde schandaal uit op "legale " manier en dan toevallig zonder jodenster. Maar dan onder de mom van een demissionair kabinet
 • H Wit

  1 week geleden
  Ach... jonge jongens doen domme jonge jongensdingen. Resultaat van mislukte opvoeding die niet is gecorrigeerd door goed onderwijs. Ouders en scholen moeten zich beraden hoe te verbeteren.
 • henk hartog

  1 week geleden
  Gek verhaal. En zondag natuurlijk naar de kerk.. Ppfff

Flevoland