Opnieuw dood schaap aangetroffen, nu in Espel: ‘Er moet opzet in het spel zijn’

Opnieuw is er een dood schaap aangetroffen langs een fietspad in de Noordoostpolder. Ron Groenink, vrijwilliger van Dierenambulance Noordoostpolder werd woensdagmiddag gebeld over een ooi langs het fietspad op de Westermeerdijk in het buitengebied van Espel. Het dier had een bloedende hoofdwond.  

6 reacties

 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Ik zou gewoon aangifte doen! Je hebt dieren daar zorg je voor,dus daar hoort aangifte ook bij en anders zet er maar een camera bij.Moesten mijn dieren niet zijn,ik ging er met een knuppel achteraan.Arme dieren nergens veilig,in dit rottige land!!
 • R. Veldhuis

  1 jaar geleden
  Heel veel mensen geven af op de wolf maar vergeten de grootste prooi dier van allemaal te noemen. De mens. Waar een wolf geen reflectievermogen heeft heeft de mens dat wel en dat maakt het veel erger.
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Handhaven! Ik loop er dagelijks met de hond( aan de lijn :-)) en zie in de weekenden een vakanties regelmatig crossautos en motoren
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  @ Chris Huisman, heb je enig idee met hoeveel aangiftes niets gedaan wordt? Hoeveel zedenzaken er nog op de plank liggen? Dan komt de aangifte van een dood schaap al helemaal niet aan de beurt.
 • Chris Huisman

  1 jaar geleden
  Geen aangifte doen, want de dader kan niet gevonden worden. Dan heb je het leven van je beestjes hoog zitten. Wat een slappe zak ben je dan. Mocht de dader wel gevonden kunnen worden, dan ligt er geen aangifte op de plank om een zaak te hebben. Hier zou iets met nalatigheid op moeten staan.