De Sleepbootdagen in Zwartsluis trekken veel publiek. ook op andere plekken in de regio is er sprake van Hemelvaartsdrukte.
Volledig scherm
De Sleepbootdagen in Zwartsluis trekken veel publiek. ook op andere plekken in de regio is er sprake van Hemelvaartsdrukte. © Cor van Dalen

Ouderwetse Hemelvaartsdrukte: files rond Walibi, Bataviastad en Sleepbootdagen

De coronamaatregelen zijn voorlopig voorbij, het ‘oude normaal’ lijkt terug. Op Hemelvaartsdag meldde de ANWB een drukte van belang rond trekpleisters Walibi Holland in Biddinghuizen, outletcenter Bataviastad in Lelystad en de start van de Sleepbootdagen in Zwartsluis.

5 reacties

 • Anne Noort

  1 maand geleden
  Meneer Bakker, men vangt meer vliegen met honing dan met het azijn wat u spuwt. Daarnaast gaan mensen er al heel lang op uit tijdens Hemelvaart, ook toen de kerken nog vol zaten. Dan was het ook nog eens redelijk mooi weer dus die drukte is dan logisch.
 • evert koekkoek

  1 maand geleden
  @ Sina, Net zoals op Schiphol bedoel je dan lange wachtrijen voor de marktkramen? Wat vervelend Sina. Toch fijn dat je het even meld. Hopelijk heb je je vlucht niet gemist.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Ik was in Delden het was net Schiphol wat een meute mensen,op de markt!
 • Vlieger

  1 maand geleden
  Bekertje azijn weer leeg J bakker ??
 • J Bakker

  1 maand geleden
  De kerken leeg en de wegen vol Dit tekend ons land waar het vroeger het Israël van het westen werdt genoemd. Nu het meest vergaande land in het verwerpen van hem van wie wij op deze dag mochten gedenken Dat hij ten hemel is gevaren om voor allen die hem lief gekregen hadden een plaats te bereiden in de Eeuwige Heerlijkheid. Zij verwachten hem terug om hen te halen om eeuwig bij hem te zijn in zijn toekomst Hoe anders zal het zijn met hen Die hem niet verwachten zal alleen vreselijk zijn

Flevoland