Politieagenten nemen een dag na de brandstichting een kijkje bij de afgebrande picknicktafel in Zeewolde.
Volledig scherm
Politieagenten nemen een dag na de brandstichting een kijkje bij de afgebrande picknicktafel in Zeewolde. © Politie Zeewolde

Picknickbank van 2000 euro in de brand gezet in Zeewolde

Op de dijk tussen de Strandweg en de RCN Vakantiepark in Zeewolde is in de nacht van maandag op dinsdag een picknickbank in de brand gezet. De politie heeft aanwijzingen dat het om brandstichting gaat en is op zoek naar de daders.

Langs de dijk staan vier picknicktafels. Van één van de tafels is een bank aangestoken. Van de bank is weinig meer over. Kosten? Ongeveer 2000 euro, aldus de politie.

De politie Zeewolde roept mensen die iets van het voorval hebben gezien op om contact op te nemen met de gemeente Zeewolde of met de politie Zeewolde.

  1. Kan ik mijn verplichte mondkapje voor het openbaar vervoer declareren bij mijn baas?
    PREMIUM
    Vraag bij het nieuws

    Kan ik mijn verplichte mondkapje voor het openbaar vervoer declareren bij mijn baas?

    Het thuiswerken gaat nog wel even duren, maar nu alles gefaseerd weer open gaat zie je dat steeds meer mensen ook naar kantoor gaan. Welke thuiswerkkosten mag je wel declareren nu het warmer gaat worden en draai je straks zelf ook op voor het verplichte mondkapje in het openbaar vervoer als je naar je werk gaat? Pascal Besselink, senior jurist arbeidsrecht DAS Rechtsbijstand, geeft tekst en uitleg.

Flevoland