De kortgedingenrechter nam hoogstpersoonlijk een kijkje bij de kavel waar de twee over ruziën. Dat was op verzoek van K., die graag wilde laten zien wat de situatie daar precies is.
Volledig scherm
PREMIUM
De kortgedingenrechter nam hoogstpersoonlijk een kijkje bij de kavel waar de twee over ruziën. Dat was op verzoek van K., die graag wilde laten zien wat de situatie daar precies is. © Foto Freddy Schinkel

Rechter reist af naar Marknesse waar twee boeren ruziemaken: ‘Ik ben gewoon bang voor hem’

Agrariërs A.K. en L. van B., woonachtig aan de Ettelandseweg bij Marknesse, liggen sinds vorig jaar stevig met elkaar overhoop. De ruzie liep zo uit de hand, dat K. zijn buurman vrijdag voor de rechter sleepte. Hij wil weer gewoon op zijn kavel kunnen komen, die alleen via het erf van Van B. bereikbaar is. Die vindt dat prima, maar dan moet K. de boel wel schoonhouden.

1 reactie

  • a Janssen

    3 weken geleden
    Dit gaat natuurlijk veel en veel te ver. Wat kost het de samenleving dat een rechter een paar uurtjes op inspectiebezoek gaat voor een paar ruziënde boeren, terwijl rechters amper tijd hebben om inbrekers, kinderverkrachters en moordenaars op tijd te berechten.

Flevoland