Het Flevolandschap en Museum Schokland willen voormalig eiland Schokland behapbaarder te maken en bezoekers langer op het eiland houden. Daarom komen ze met nieuwe voorzieningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Flevolandschap en Museum Schokland willen voormalig eiland Schokland behapbaarder te maken en bezoekers langer op het eiland houden. Daarom komen ze met nieuwe voorzieningen. © Freddy Schinkel

Schokland hoopt op meer bezoekers voor het héle ‘eiland’: audiotour en nieuwe wegwijzers moeten klus klaren

De meeste bezoekers gaan niet verder dan het museum en de waterstaatkerk op de terp Middelbuurt, het centrale deel van het voormalig eiland Schokland. Daarom willen Het Flevolandschap en Museum Schokland hen verleiden straks het hele werelderfgoed te bezichtigen.

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.