Sinds die ene dag in de Oostvaardersplassen heeft Annemieke een missie: ‘Ik knok tegen een ideologie’

videoIneens was daar een blonde vrouw die het gezicht werd van het dierenleed in de Oostvaardersplassen. Steeds roept Annemieke van Straaten (45) overheidsinstanties ter verantwoording en haalt ze misstanden boven tafel. Nu heeft ze haar focus verlegd naar de wolf, omdat ze ervan overtuigd is dat die niet uit zichzelf naar Nederland is gekomen. Wat drijft haar?

12 reacties

 • Jules Vismale

  3 weken geleden
  Waar haalt die Annemieke van Straaten het lef vandaan om een roofdier te demoniseren terwijl het allergrootste roofdier gewoon de mens zelf is? En wie zou er nou een beloning van 50.000 euro krijgen om te bewijzen dat wolven hier zijn uitgezet? Dan krijgt ze vast een heel stel bedriegers op zich af die met valse bewijzen komen en bovendien lijkt premiejagen hier niet toegestaan!
 • Ine Van Dijk

  3 maanden geleden
  HA klomp helemaal mee eens,deze mw zegt dat de wolf een tweedeling geeft in de maatschappij, die tweedeling creëert ze zelf , onvoorstelbaar dat dit soort aandachttrekkers nog een podium krijgen ze doen geen goed aan de natuur en wil slecht aandacht
 • Ine Van Dijk

  3 maanden geleden
  Wat haar drijft? Aandacht,deze Mw meent het recht te hebben de wolf te laten verdwijnen,gelukkig nemen we haar tegenwoordig met een flinke korrel zout,mooie wolf je bent meer dan welkom je leefde hier eerder dan wij je hebt alle recht hier te zijn
 • Joost Van Zutphen

  4 maanden geleden
  @harold makaske Ik weet nu of u opgelet heeft bij geschiedenis op school, maar door de eeuwenlange grootschalige ijzerwinning en ijzerindustrie op de Veluwe en de enorme vervuiling die daar bij kwam, werd het gebied totaal verarmd. Niemand kon het meer gebruiken. Daardoor is het geworden wat het nu is.
 • Geerlings

  4 maanden geleden
  @Klomp; Van dat grenzenloos enthousiasme van u, krijg ik geen energie. Typisch NL; het is nooit goed, altijd wat te z... Wees blij dat iemand oprecht geïnterresseerd is in het welzijn van die beesten, ipv uit je luie stoel de rest van de wereld uitmaken voor wappies. Schei uit met klagen en doe er dan zelf wat aan !!!
 1. Adres van agent die ‘ze dood moeten schoppen’ online gezet door duo uit Lelystad: ‘Ik ben in het echt niet zo’
  PREMIUM
  10

  Adres van agent die ‘ze dood moeten schoppen’ online gezet door duo uit Lelystad: ‘Ik ben in het echt niet zo’

  ‘Die man moeten ze kk doodschoppen. Adresje online gooien? Wanneer gaan we langs met een paar mensen?’ De 22-jarige Julia V. en de 35-jarige Steve G. uit Lelystad tikten het maar zo onder een Facebook-bericht over een agent uit Swifterbant. V. – die de diender persoonlijk kende – besloot er nog een schepje bovenop te doen: ze publiceerde het woonadres de agent. „Waarom, vraag ik me nu zelf ook af.”

Flevoland