Storm Eunice blies deze bijzondere landschapskunst in het Zwarte Meer aan flarden: hoe nu verder?

videoWind en water hebben vrij spel bij het populaire landschapskunstwerk Pier + Horizon aan de boorden van het Zwarte Meer, tussen Flevoland en Overijssel. Iets te veel, zo blijkt. Storm Eunice liet er weinig van heel. Deze week praat de kunstenaar met de gemeente Noordoostpolder hoe het verder moet. Want zo kan het niet blijven.

2 reacties

 • Rick Oudleusen

  11 maanden geleden
  Ik begrijp niet waarom publiek geld over de balk wordt gesmeten voor dit soort dingen. Als een kunstenaar zijn werk wil laten zien, betaald hij dat zelf maar. Hoeveel mensen die onder de armoede grens leven kunnen geholpen worden met 372.000 euro?
 • gerrit van den Brink

  11 maanden geleden
  Misschien in de huidige tijd even goed kijken waar we onze belastingcenten aan uit willen geven. Ik begrijp best dat de kunstenaar iedere keer weer zijn kunstwerk wil herstellen. Mooie vorm van inkomsten.
 1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
  Liveblog

  Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

  Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.