Swifterbantse leeft sober en spaart voor geluk

Haar auto zit vol deuken, ze heeft een telefoon met een goedkoop abonnement. Renée Lamboo (33) uit Swifterbant en haar gezin leven zuinig om te kunnen sparen. En daarmee kopen ze vrijheid. ,,Alles wat ik leuk vind dat doe ik’’.

Het is een levensstijl die aanstekelijk werkt. Haar website over geldzaken (porterenee.nl) trekt veel publiek. Genoeg om een inkomen uit te halen. Verder geeft ze lezingen over zuinig leven, houdt workshops en heeft net een boek uit: ‘Duur huis, nooit thuis’. Oftewel: waarom krom liggen om de hypotheek te kunnen betalen als je met een kleiner huis veel meer uit het leven kunt halen?

  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Flevoland