Volledig scherm
Een auto is zaterdagochtend uitgebrand net voor de benzinepomp Han Stijkel aan de A6. Daardoor is het tankstation tijdelijk even gesloten. © Ginopress/Jeffrey Korte

Tankstation A6 bij Tollebeek even gesloten door brandende auto net voor de benzinepomp

De politie heeft de oprit naar tankstation Han Stijkel op de A6 tussen Emmeloord en Nagele even afgesloten omdat er een auto uitgebrand is net voor de benzinepomp. Volgens de politie is de brand ontstaan in het motorcompartiment van de auto.

De bestuurder ontdekte het vuur zelf en kwam er met de schrik vanaf. Een geluk bij een ongeluk: de auto stond net niet in het tankstation. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de korte maar felle brand geblust. De auto is desondanks verloren gegaan.  Automobilisten en vrachtwagens die willen tanken of een stop willen maken moeten tijdelijk even doorrijden.

  1. Buurman neemt nog een limoncello
    PREMIUM
    column

    Buurman neemt nog een limoncello

    Bij de pranzo, de lunch, is het vaak al raak. Tja…., in dat ‘typisch Italiaanse restaurantje’ waar de lokalen ook luidruchtig tafelen, werkt iedereen behoorlijke hoeveelheden weg. En dan pas je je uiteraard een beetje aan de nationale mores aan, niet dan, ja toch? Integreren valt te leren. Aperolletje spritz vooraf en zet u ook maar direct een rode en een witte neer. Die stokdove zesennegentigjarige nonno met zijn drie kleinzonen die naast je zitten te eten, willen voortdurend met je proosten en het is onbeleefd ze af te weren. Ze laten nog wat flessen aanrukken en Salute dan maar weer, ‘op het leven’, schreeuwen wij de oude baas toe. Nog een Montenegrootje van het huis bij de espresso? Vooruit maar.

Flevoland