Tina uit Tollebeek raadt Het Geluid van Qmusic en wint bijna 60.000 euro

VideoEen spontane ingeving tijdens het roken van een sigaretje heeft Tina Oost uit Tollebeek bijna 60.000 euro opgeleverd. Zij raadde donderdagochtend 'Het Geluid' van Qmusic: 'Het opzetstuk met gaatjes op de gieter zetten'.  ,,Ik heb gegild en ben door kamer gesprongen. Ik ben helemaal blij en kan het nog niet geloven'', zegt de 26-jarige Tolbeekse.

Een tijdje geleden was de interieurverzorgster, zo vertelt ze, thuis aan het roken onder de overkapping van haar woning en daar stond een gieter. ,,Ik stond naar de gieter te kijken en dacht als ze mij bellen van Qmusic dan ga ik zeggen dat dit volgens mij Het Geluid is.''

Net als veel andere Nederlanders had de Tolbeekse zich via de site van Qmusic aangemeld waarmee ze kans maakte om tijdens de uitzending te worden gebeld. Vandaag rond 11 uur kreeg Tina een telefoontje dat ze was geselecteerd.  Iets voor half twaalf was het moment daar. Tina Oost raadde Het Geluid en won hiermee een bedrag van 58.100 euro. Zij en haar man gaan hiervan de badkamer aanpakken en kunnen ook een skivakantie gaan boeken.

Het Geluid van Qmusic is vandaag geraden door de 26-jarige Tina Oost uit Tollebeek.
Volledig scherm
Het Geluid van Qmusic is vandaag geraden door de 26-jarige Tina Oost uit Tollebeek. © ANP Kippa

Flevoland