Twee auto’s klappen frontaal op elkaar bij Emmeloord: zes gewonden, waarvan drie kinderen

UpdateBij een ernstig ongeval in de buurt van Emmeloord zijn vanochtend zes personen gewond geraakt waaronder drie kinderen. Alle slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie meldt dat de kinderen ‘ter controle’ met ambulance mee zijn gegaan.

 1. KAART | Piek in aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Piek in aantal nieuwe coronabe­smet­tin­gen in Oost-Nederland

  Het aantal nieuwe coronabesmettingen is de afgelopen 24 uur weer fors toegenomen. In brandhaard Staphorst zijn 54 positieve tests gemeld, 17 meer dan gisteren. De gemeente is hiermee weer op het niveau van de voorgaande dagen. De stijgende lijn in het aantal nieuwe besmettingen werd eind september al in Staphorst ingezet. Ook in Zwartewaterland, Rijssen-Holten, Lelystad en Nunspeet is een flinke toename te zien.
 2. Woonkamer van Ivan bezaaid met glasscherven na explosie in Lelystad: ‘Ik weet wie dit gedaan heeft’
  PREMIUM

  Woonkamer van Ivan bezaaid met glasscher­ven na explosie in Lelystad: ‘Ik weet wie dit gedaan heeft’

  Het moet een behoorlijke klap zijn geweest, de explosie gisteravond in een woning in Lelystad. Glasscherven liggen nog verspreid in de woonkamer van Ivan Jansen (45). ,,Het klepje van de brievenbus lag op de parkeerplaats, aan de overkant.’’ Hij en zijn 88-jarige moeder waren beiden thuis tijdens de explosie, ze raakten niet gewond. De politie gaat uit van een gerichte actie.

Flevoland