Lelystad Airport.
Volledig scherm
Lelystad Airport. © Rob Voss

Uitbreiding Lelystad Airport heeft 214 miljoen euro gekost, 14 miljoen meer dan was aangenomen

De uitbreiding van Lelystad Airport heeft tot nu toe ruim 214 miljoen euro gekost terwijl het vernieuwde vliegveld nog steeds niet in gebruik is. Deze kosten liggen 14 miljoen euro hoger dan tot nu toe werd aangenomen. 

 1. Hoeveel ic-bedden zijn er in onze regio en komen we tekort? Niemand die het kan vertellen
  PREMIUM

  Hoeveel ic-bedden zijn er in onze regio en komen we tekort? Niemand die het kan vertellen

  De regionale ziekenhuizen balanceren op het randje. Het aantal coronapatiënten blijft hoog en personeel loopt op het tandvlees. Het lukt amper om voldoende ic-bedden vrij te maken volgens de regionale en landelijke afspraken. ‘Als er een andere crisis toeslaat, zullen er niet genoeg ic-bedden zijn’, zo waarschuwt de zorg deze week in de coronamonitor van de Veiligheidsregio IJsselland. Maar hoeveel ic-bedden zijn er eigenlijk in onze ziekenhuizen?
 2. Heel even naar huis om babyspullen te halen in hermetisch afgesloten buurt Lelystad: ‘Werd bijna misselijk van de stank’
  PREMIUM
  video

  Heel even naar huis om babyspul­len te halen in hermetisch afgesloten buurt Lelystad: ‘Werd bijna misselijk van de stank’

  Snel onder het lint door, thuis luiers en flesjes pakken voor de baby en gauw weer weg. Het huis van Lisa-Marie en Yorick Wapstra valt onder het buurtje in de Punter in Lelystad dat - opnieuw - hermetisch afgesloten is vanwege de mysterieuze stof in het riool die voor (stank)overlast zorgt. ,,Ja, ik had me Moederdag iets anders voorgesteld", zegt Lisa-Marie.
 1. Samenvatting | PEC Zwolle - ADO Den Haag
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  PEC Zwolle verliest en houdt ADO den Haag in leven in oersaaie wedstrijd

  16:45
 2. de Stentor Week Update: wonen in garageboxen en bijen die corona ruiken
  Play

  de Stentor Week Update: wonen in garage­boxen en bijen ruiken corona

  12:06

Flevoland