Albert en Maria Bakker met hun kinderen Hermina, Leendert en Reinoud. De broertjes kregen woensdag aan het begin van de avond de eerste cd. Vanwege corona gebeurde dat buiten, voor de deur van de Talma Hof in Emmeloord. Grote zus Hermina zong liedjes op de cd waarmee ze geld in wil zamelen voor een rolstoelbus voor het gezin.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert en Maria Bakker met hun kinderen Hermina, Leendert en Reinoud. De broertjes kregen woensdag aan het begin van de avond de eerste cd. Vanwege corona gebeurde dat buiten, voor de deur van de Talma Hof in Emmeloord. Grote zus Hermina zong liedjes op de cd waarmee ze geld in wil zamelen voor een rolstoelbus voor het gezin. © Foto Freddy Schinkel

Urker gezin twee keer getroffen door zeer zeldzame Noordzeeziekte: zus (12) zingt voor broertjes

Eén kind met de Noordzeeziekte is al zeldzaam: laat staan twee in gezin. Toch overkwam het de familie Bakker uit Urk. Reinoud en Leendert lijden aan deze ernstige progressieve ziekte die wereldwijd bij nog geen veertig mensen voorkomt. Om haar broertjes financieel te helpen, heeft zus Hermina (12) een cd ingezongen met klassieke liedjes.

2 reacties

  • Herman Ekkelkamp

    1 jaar geleden
    Waar kan ik cd bestellen
  • M.M. Bonder

    1 jaar geleden
    Wat mooi om zo je broers te kunnen helpen!