René van Amersfoort
Volledig scherm
PREMIUM
René van Amersfoort © Gemeente Noordoostpolder

Van ‘ervaring’ van nieuwe wethouder in Noordoostpolder klopt weinig: ‘Die naam zegt mij helemaal niks’

Een ervaren wethouder moest het worden, als opvolger van de door zichzelf te licht bevonden Thomas Gillissen (26). Nou, die routinier hadden ze gevonden hoor, bij de PvdA Noordoostpolder. In de persoon van René van Amersfoort. Die was vier jaar lang wethouder geweest in Rotterdam, meldde de PvdA met trots. Alleen... daar klopt maar weinig van.

12 reacties

 • Robbert Scholten

  12 uur geleden
  Hoe het ook zij,het klopt niet,je wordt belazerd en dat op een moment dat de politiek zowieso ontzettend slecht bekend staat
 • evert koekkoek

  4 dagen geleden
  Tja, je mag dan misschien een inschattings- of beoordelingsfout hebben gemaakt, maar als de ander je op het verkeerde been heeft gezet omdat deze persoon in het CV onjuiste informatie verstrekt heeft, kan dat een reden zijn om deze persoon alsnog niet te benoemen.
 • R. Veldhuis

  5 dagen geleden
  Beste Puper, Jezelf presenteren als cfo van akzo nobel of van een winkel met vijf werknemers maakt dan toch ook niet uit? Want feitelijk is dat wat hier gebeurd.
 • Jan Puper

  5 dagen geleden
  Vreemd artikel met vage reacties… beter inlezen zou ik zeggen en even zoeken: Van Amersfoort maakte deel uit van de deelgemeente Pernis. Niets bedrog, niet alles zomaar aannemen voor waarheid wat er in de krant staat…
 • A.P. Scheltinga

  5 dagen geleden
  Wil GL daarom vrienden zijn met PvdA?