Volledig scherm
Tijdens de Nacht van Zeewolde start de nominatie voor de beste centrumondernemer. © Winkelhaven Zeewolde

Voorkeur voor ondernemers in centrum Zeewolde mag uitgesproken worden

Warme gevoelens voor een bepaalde winkel of ondernemer in het centrum van Zeewolde? Dan kan deze worden genomineerd voor Centrumondernemer van het jaar. 

De Nacht van Zeewolde op 30 augustus is de aftrap voor de nominatieweken die tot en met 24 september duren. Het is voor het eerste keer dat de centrumondernemers aansluiten bij de bredere ondernemersverkiezingen Topondernemers Zeewolde van de Bedrijfskring Zeewolde.   

Winkeliers kunnen zowel door collega's als door consumenten worden genomineerd. Via de website kunnen namen worden doorgegeven met een korte motivatie waarom deze ondernemer de prijs verdient. 

Longlist met maximaal tien namen

Tijdens het Fashion Event op 28 september wordt de longlist bekend gemaakt, waarop maximaal tien namen prijken. Die ondernemers krijgen bezoek van de vakjury, waarna er drie genomineerden overblijven voor de eindstrijd. 

Dit drietal moet zich presenteren op een evenement dat wordt gehouden op de Dag van de Ondernemer op 14 november. Daarna is het aan de consument om de voorkeur voor de winnaar uit te spreken. Dat oordeel weegt de vakjury mee om te bepalen wie op 16 januari de eerste prijs van Centrumondernemer van het jaar in ontvangst mag nemen.

Flevoland