Volledig scherm
Het logo van het programma Typisch, dat sinds eind 2017 dagelijks op televisie te zien is. © BNNVara

Zeewolde centraal in tv-programma ‘Typisch’

In april staat Zeewolde drie weken lang centraal in het programma ‘Typisch’ van BNN/Vara.

Vanaf maandag 22 april (Tweede Paasdag) besteedt het tv-programma Typisch dagelijks aandacht aan Zeewolde. Nog onlangs speelde de Veluwe de hoofdrol in deze zelfde televisieserie, die afwisselend wordt gemaakt door EO en BNN/Vara. De serie over de Veluwe werd gemaakt door de EO en uitgezonden in februari.  ‘Typisch Zeewolde’ wordt van maandag 22 tot en met donderdag 25 april uitgezonden op NPO 2 van 19.15 tot 19.45 uur.

 1. ‘Music heals’ drijft Flevolandse band op leeftijd
  PREMIUM

  ‘Music heals’ drijft Flevoland­se band op leeftijd

  Muziek maken zonder gedoe. Dat is het handelsmerk van de Pub-Liners, een tribute band van The Dubliners die zich afficheert als de oudste band van Flevoland. Maar de afgelopen driekwart jaar stond de band nauwelijks op het podium na een ernstig ongeval van zanger Jan Rabs. Zondag gaat het er toch weer van komen, met een optreden in Emmeloord. ,,Voor de echte fans’’, zegt Rabs. ,,Om te laten zien dat we terug zijn.’’
 2. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
  PREMIUM
  video

  Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

  Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

Flevoland