De blijdschap spat ervan af bij Go Ahead Eagles, dat FC Twente keurig met 2-0 verslaat.
Volledig scherm
PREMIUM
De blijdschap spat ervan af bij Go Ahead Eagles, dat FC Twente keurig met 2-0 verslaat. © ANP / Vincent Jannink

Als GA Eagles nog in de problemen komt, heeft het dat alleen aan zichzelf te wijten

Om het een reuzenstap te noemen, is wat overdreven. Maar dat Go Ahead Eagles zondag tegen FC Twente (2-0) goede zaken doet, staat als een paal boven water. Waarom de Deventenaren niet meer in de problemen hoeven te komen.

4 reacties

 • Roy Wesselink

  3 maanden geleden
  Vraag maar aan Bosvelt, de laatste keer dat hij degradeerde met Go Ahead, in het 2e eredivisie jaar, aardig wat punten rond de winterstop, complimenten voor het degelijke voetbal, degraderen kon bijna niet. 3 x raden wie er degradeerde , of recenter, Heracles Almelo. Niet te veel dromen en keihard werken voor elk puntje.
 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  Voor mij klopt het kopje wel!! Als je deze voorsprong op de gevarenzone verspeelt, is dat toch heus je/hun eigen schuld en niet van een ander. De Eagles en de Eagles alleen kunnen zich veilig spelen en daar heb ik alle vertrouwen in.
 • Roy Wesselink

  3 maanden geleden
  Go Ahead heeft het in eigen hand maar is nog lang niet veilig, minstens 10 punten nog!! Met 12 wedstrijden te gaan is plek 16 ( nacompetitie) slechts 7 punten onder de Eagles zijn plek. Rare kop boven dit artikel daar niemand toekomst kan voorspellen???? Ga zo door Go Ahead en laat ons allemaal maar lullen💪🦅
 • Roy Wesselink

  3 maanden geleden
  Wie verzint dat domme kopje nou weer? De grens is 35 punten, Eagles heeft er 25. Nog ruim 10 punten te weinig dus! Nummer 16 Fc Emmen heeft slechts 7 punten minder met nog 12 wedstrijden te gaan!!! Ga zo door Go Ahead maar laat je je niet gek/ verwaand maken 💪🦅