Volledig scherm
Jarchinio Antonia viert de 1-0 tegen Feijenoord © Pro Shots

Antonia: Dit komt op een heel goed moment

DEVENTER – Jarchinio Antonia heeft naar eigen zeggen een rotperiode moeten doorstaan, maar daar rekende de rappe rechtsbuiten van Go Ahead Eagles zondag eigenhandig mee af. Terug van een schorsing schoot hij de Deventer ploeg naar een verrassende 1-0 zege op koploper Feyenoord.

Antonia slaakte een zucht van verlichting na de daverende stunt. ,,Dit komt op een wel heel erg goed moment voor mij”, erkende hij. ,,Ik heb een behoorlijk vervelende periode achter de rug.”

Antonia baalde als een stekker dat hij de IJsselderby vorige week aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een schorsing. Die liep hij op door rode kaart na zijn veelbesproken tackle op Stefan Thesker in het duel met FC Twente. ,,Er was écht geen opzet in het spel. Maar het allerergste vond ik nog dat ik de wedstrijd tegen PEC moest missen. En dan moet je ook nog toezien dat je ploeg verliest (3-1, red.). Ik ben teruggekeerd in Deventer omdat ik hier het verschil wil maken. Dat kwam er tot nu toe nog niet echt uit, maar deze overwinning en mijn doelpunt doen me erg goed.”