Volledig scherm
- © Pro Shots

Antonia keert terug bij Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft bijna een week na het verstrijken van de transferwindow nog een grote slag geslagen. De Deventer club lijfde dinsdag Jarchinio Antonia (25) in. Hij keert na twee jaar FC Groningen terug in de Adelaarshorst en tekent voor een seizoen.


De rappe rechtsbuiten was transfervrij, omdat zijn contract met FC Groningen vlak voor het verstrijken van de transferwindow werd ontbonden. „Het was nog maar net bekend dat ik wegging bij FC Groningen, of ik kreeg tientallen berichten van Go Ahead Eagles-fans. ‘Kom terug!’, zeiden ze allemaal. Toen wist ik eens te meer: als ik in Nederland blijf, is er maar één club voor mij.”

„Ik kom terug als een volwassener speler. Bij FC Groningen heb ik veel ervaring opgedaan: ik heb Europees gespeeld en heb met de KNVB-beker een mooie prijs mogen winnen. Maar ik heb ook moeilijkere periodes gehad. Niet voor niets heb ik besloten Groningen te verlaten. Na mijn vertrek had ik één duidelijk doel: gewoon weer lekker voetballen, belangrijk zijn voor een team.”

Met negen goals en acht assists leverde hij in het seizoen 2013/2014 een grote bijdrage aan de rechtstreekse handhaving van Go Ahead in de eredivisie.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement