Volledig scherm
Clay Ruperti © BSR Agency

Arbiter Ruperti heeft zaterdag leiding bij TOP Oss-GA Eagles

Scheidsrechter Clay Ruperti hanteert zaterdagavond de fluit tijdens de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles. Hij wordt in Brabant geassisteerd door Roy de Nas en Halis Murat Kucukerbir. 

Het is meer dan een jaar geleden dat Ruperti het tot dusver enige duel floot van GA Eagles. In april 2018 floot hij in de Adelaarshorst het treffen met FC Eindhoven dat door de Deventenaren met 1-3 werd verloren.  Overigens zou Ruperti vijf maanden daarvoor ook al in actie komen aan de Vetkampstraat, maar zag de leidsman zich genoodzaakt de ontmoeting tegen Jong PSV op het laatste moment af te gelasten vanwege de overvloedige sneeuwval in Deventer. 

Waar GA Eagles met 7 punten de elfde plaats bekleedt, kent TOP Oss een nog beroerder start van het seizoen. De Brabanders waren vorig seizoen de revelatie maar staan nu slechts zestiende met 4 punten. In Oss hebben zich deze zomer met Sjoerd Overgoor, Giovanni Büttner, Pieter Langedijk en Dennis Hettinga vier spelers gemeld die afgelopen jaar nog onder contract stonden bij GA Eagles.

Het duel in het Frans Heesen Stadion begint zaterdagavond om 19.45 uur.