Volledig scherm
Feyenoord komt maandagavond naar Deventer © AD/Mark Reijntjens

Beloften GA Eagles spelen topper tegen Jong Feyenoord

Jong Go Ahead Eagles speelt vanavond de topper in de Reservecompetitie tegen de beloften van Feyenoord. Beide teams zijn dit seizoen nog ongeslagen en treffen elkaar vanaf 18.30 uur in de Adelaarshorst.

Jong GA Eagles staat na drie wedstrijden verrassend bovenaan met 7 punten na een gelijkspel in Emmen en zeges op PEC Zwolle en Cambuur. Jong Feyenoord volgt de Deventer ploeg op de voet en wist de eerste duels te winnen van Heracles en De Graafschap.

Ondanks de goede start van het seizoen van Jong Go Ahead Eagles zijn resultaten niet het belangrijkste voor trainer Kick Maatman.  ,,We werken met een grote selectie bij het eerste, er is geen tweede elftal meer‘’, zegt de Deventenaar in de aanloop naar het duel met Jong Feyenoord op de clubwebsite. ,,Daarom is het belangrijk dat de jongens met weinig tot geen speelminuten toch wedstrijdritme krijgen. We willen dat jongens zich ontwikkelen op die maandagavonden, en dat spelers die terugkomen van blessures minuten maken.”

Bij Jong GA Eagles zullen veel van de reserves van afgelopen zaterdag in Oss in actie komen. Onder hen Zakaria Eddahchouri, Adrian Edqvist, Elso Brito, Donny van Iperen en Maarten Pouwels.