Volledig scherm
PREMIUM
Martijn Berden namens Go Ahead Eagles in duel met Thomas Verhaar van Excelsior © BSR Agency

Berden brengt bravoure, maar is nog niet beslissend voor GA Eagles

Na een reeks flitsende invalbeurten mocht Martijn Berden zich zaterdagavond voor het eerst vanaf de aftrap bewijzen in het roodgeel. Ook bij zijn basisdebuut speelde de rappe flankaanvaller met het voor hem kenmerkende gif, maar helaas voor Go Ahead Eagles zonder dodelijk te zijn tegen Excelsior (2-2).

,,Alles geven en me helemaal leegspelen.” Met die gedachte was Berden het veld opgestapt in de Adelaarshorst. ,,Acties maken, lef tonen en niet bang zijn”, zo verwoorde de linksbuiten zijn intenties na de eerste volle negentig minuten voor Go Ahead.

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.