Go Ahead Eagles
Volledig scherm
Go Ahead Eagles © BSR Agency

Berghuis met jeugd GA Eagles hard op weg naar promotie

Zelf ongeslagen blijven met een keurige 3-1 zege op nummer drie Zeeburgia en de concurrent punten zien morsen. Go Ahead Eagles O15 beleefde een fijne zaterdag en is hard op weg richting promotie in de eerste divisie.

Onder 19

Olaf Kok en Tayrell Wouter hebben zaterdag met hun doelpunten voor de zege gezorgd van GA Eagles O19. De ploeg van trainer Erik Zandstra won met 1-2 bij IJsselmeervogels. De oudste jeugd van de Deventer club blijft daarmee in het spoor van koploper Hercules en Cambuur Leeuwarden; beide clubs wonnen eveneens hun duel in de tweede divisie A. Volgende week komt Cambuur op bezoek bij GA Eagles.

Onder 17

GA Eagles O17 heeft een veer moeten laten. Trainer Ugur Yildirim zag zijn elftal in de zesde wedstrijd van het seizoen de eerste nederlaag lijden. Op bezoek bij concurrent DWS ging GA Eagles pijnlijk met 1-0 onderuit. De Deventer ploeg zag de Amsterdammers met de winst langszij komen in de tweede divisie A.

Onder 15

Koploper GA Eagles O15 blijft ongenaakbaar in de eerste divisie laag. Nummer drie Zeeburgia werd in Twello met 3-1 geklopt. Ibrahima Kouyate (2) en Luuk Janssen scoorden voor de dit seizoen nog ongeslagen ploeg van Tristan Berghuis. Concurrent DSO morste punten tegen Quick Boys (2-2). De Zoetermeerse ploeg heeft inmiddels acht punten minder dan GA Eagles dat hard op weg is naar promotie richting eerste divisie hoog.

Onder 13

De jongste jeugd van GA Eagles heeft het zwaar. Na de afstraffing van vorige week tegen NAC (7-1 verlies), was dit keer concurrent Almere City te sterk. In Twello verloor de ploeg van Jip Ellenbroek met 2-5. Jesse Wijnstok bracht GA Eagles vanaf de penaltystip nog wel op een 1-0 voorsprong. Ook Mathijs Gilsing scoorde voor GA Eagles, dat voorlaatste staat in de eerste divisie hoog.