Volledig scherm
Gino Bosz herstelt spoedig van zijn knieoperatie en heeft zich al weer aangesloten bij de groepstraining van Go Ahead Eagles. © VI Images

Bosz herstelt snel en hervat groepstraining bij Go Ahead; Verheydt ontbreekt

Gino Bosz heeft de groepstraining bij Go Ahead Eagles hervat. De centrale verdediger was de afgelopen weken herstellende van een knieoperatie, maar deed woensdagochtend al weer volledig mee met de veldtraining in Terwolde.

Bosz ging op donderdag 27 juni onder het mes omdat hij kampte met problemen aan de meniscus. Tussendoor verlengde de verdediger zijn contract met twee jaar in Deventer, maar het was de vraag of Bosz de competitiestart zou halen. Zijn herstel verloopt dus spoediger dan verwacht, aangezien Bosz al weer is aangehaakt bij de groepstraining. 

Okselfris

Martijn Berden was woensdagochtend eveneens van de partij. De rappe flankaanvaller bleef afgelopen vrijdag in het oefenduel met Excelsior (2-0) aan de kant omdat hij niet fit was, maar ook hij oogde weer okselfris.

Grote afwezige

Grote afwezige op de training was Thomas Verheydt. De Haagse spits, die dinsdagmiddag overigens wel gewoon op het veld stond op De Woldermarck, is samen met zijn zaakwaarnemer Danny Ris nog in gesprek met drie geïnteresseerde clubs, waarvan naar verluidt één Nederlandse. Vooralsnog is er echter niets concreet wat betreft een transfer van Verheydt.