Volledig scherm

Chris David valt geblesseerd uit bij Jong Go Ahead

DEVENTER - Bijzonder slecht nieuws voor Go Ahead Eagles. Chris David is in een oefenduel van de beloften opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn knie.

De middenvelder, wiens revalidatie langer dan een jaar in beslag nam, speelde gisteravond tegen SVZW (2-3 winst) zijn tweede wedstrijd sinds hij is hersteld van een zware kruisbandblessure. Na tien minuten ging het al mis op het Wierdense kunstgras. ,,Hij wilde zich vrij draaien met de bal aan zijn voet, zonder dat er iemand in de buurt was. De ernst moet nog onderzocht worden, maar iedereen was van slag”, zei trainer Marco Koorman.

Weerbaarheid
David had met een listig steekpassje nog de assist gegeven voor de 0-1 van Thijs Dekker. ,,Maar nadat Chris van het veld moest, duurde het lang voordat iedereen weer bij de les was. We kwamen ook met 2-1 achter.” Maar wonderwel herstelde de Deventer ploeg zich door het duel alsnog te winnen. Via goals van Isaï Marselia en Patrick Maneschijn (strafschop). ,,Complimenten voor de weerbaarheid van het team. We hebben goed gespeeld, maar dat is nu zeker geen reden tot blijdschap. Iedereen is met zijn gedachten bij Chris David."


Dat zijn blessure ontstond zonder dat er een tegenstander in de buurt was, biedt weinig hoop voor de prognose.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement