Volledig scherm
© ANP

De Kogel en Locigno trainen weer mee

DEVENTER - Leon de Kogel kan naar verwachting zijn rentree maken bij Go Ahead Eagles, dat zaterdag een uitwedstrijd speelt tegen Heracles Almelo (aftrap 18.30 uur). Voor Sébastien Locigno komt dat duel hoogstwaarschijnlijk te vroeg.


Beide spelers keerden maandag terug op het trainingsveld. De Kogel lijkt hersteld van zijn achillespeesblessure. Hij sloot nu en dan al voorzichtig aan bij de groepstraining.

Locigno is op de weg terug na een enkelblessure. Hans de Koning, de trainer van Go Ahead, hoopt dat de Belgische back aan het einde van de week de groepstraining
kan hervatten. Ook Lars Lambooij, die nog altijd last heeft van klachten aan knie en enkel, volgde een individueel programma. Kevin Brands, die kampte met een hamstringblessure, trainde al wel weer volop mee met de groep.

Tom Daemen (bovenbeen), Sinan Bytyqi en Jerry van Ewijk (beiden enkel) waren absent. Hetzelfde gold voor Mohamed Hamdaoui, die met buikgriep kampt. Marcel Ritzmaier is zaterdag zeker niet van de partij in Almelo. Hij is een wedstrijd geschorst.