Volledig scherm
DEVENTER - Voetbal, Persdag Go Ahead Eagles, Eredivisie seizoen 2016-2017, Stadion De Adelaarshorst, 15-07-2016, GA Eagles-trainer Hans de Koning.

De Koning: 'we gaan een zwaar jaar tegemoet'

DEVENTER - Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning was logischerwijs teleurgesteld na de 3-0 nederlaag van zijn ploeg tegen ADO Den Haag. ,,ADO had het betere van het spel", bekende hij. ,,Maar we moeten niet direct in paniek raken van één nederlaag. Dit is de eredivisie, we zullen minder aan juichen toekomen dan vorig seizoen. We gaan een zwaar jaar tegemoet."

De Koning haalde rechtsbuiten Henrik Ojamaa in de rust naar de kant, ten faveure van Darren Maatsen. ,,Ojamaa heeft niet gebracht wat ik gehoopt had, maar dat kan ook met spanning te maken hebben. Maar er waren meer spelers die niet hun niveau haalden."
De Koning had desondanks nog lang de hoop op een goed resultaat. ,,Voor rust hadden we met een beetje geluk al op 1-1 kunnen komen en de kopbal van Xandro Schenk tegen de paal, vlak na rust, had een kantelmoment kunnen zijn. Neemt niet weg dat ADO op dit moment verder is dan dat wij zijn."