Hans de Vroome
Volledig scherm
Hans de Vroome © FOTO HISSINK

De Vroome niet langer voorzitter GA Eagles, blijft directeur Holding

Hans de Vroome heeft de bestuurlijke titel van voorzitter van Go Ahead Eagles donderdag definitief naast zich neergelegd.

Dat maakte de Twellose aandeelhouder van de Deventer eerstedivisionist bekend tijdens de traditionele ontbijtochtend bij hoofdsponsor Thermen Bussloo. ,,Een voorzitter is niet meer van deze tijd’’, aldus De Vroome, die sinds vorig jaar zomer preses was van GA Eagles. Destijds keerde Edwin Lugt de club de rug toe. De Vroome was toen al een half jaar bestuurlijk betrokken vanwege de reorganisatie in het sportieve rampseizoen 2017/2018.

Management

Voor het functioneren van De Vroome binnen de leiding van GA Eagles verandert er weinig. Hij blijft samen met grootaandeelhouder Alex Kroes directeur van de GA Eagles Holding BV. Jan Willem van Dop (algemeen directeur) en Paul Bosvelt (technisch manager) vormen het managementteam. Het viertal is verantwoordelijk voor het beleid van de Deventer profclub, die komend seizoen ruim tweehonderd extra business-stoelen op de hoofdtribune bezet weet. ,,En het is nog geen 9 augustus als de competitie begint’’, aldus Van Dop.