Volledig scherm
Logo GA Eagles © GA Eagles

Degradatiezorgen voor oudste junioren van GA Eagles

Go Ahead Eagles Onder 19 en 17 hebben zaterdag een bittere pil geslikt. Beide jeugdploegen kwamen niet tot winst en moeten vrezen voor degradatie uit de eerste divisie.

De oudste junioren bogen in de ‘mini-IJsselderby’ met 1-2 het hoofd voor PEC Zwolle. ,,We moesten winnen om kans te maken om de nacompetitie te ontlopen’’, wist trainer Jan Kromkamp, die Said Hamulic zag scoren. ,,Dat is niet gelukt. We werden verder technisch en mentaal afgetroefd door PEC Zwolle. Ons rest de nacompetitie.’’ Ook een overwinning had GA Eagles overigens niet geholpen omdat Alphense Boys verrassend won van FC Emmen.

Kommervol

GA Eagles O17 lijdt het hele seizoen al een kommervol bestaan in de eerste divisie laag. De ploeg van Ugur Yildirim speelde op de slotdag met 0-0 gelijk tegen VVV-Venlo, te weinig voor directe handhaving. Ook voor O17 wachten de promotie/degradatie play-offs.

GA Eagles O13 sloot af met een 2-2 gelijkspel tegen kampioen Excelsior. De jongste junioren waren al zeker van handhaving in de eerste divisie.