Volledig scherm
Hamid Haji Jafar Zarbaf stapt per direct over van HHC naar GA Eagles. © Frank Uijlenbroek

Deventenaar Zarbaf dwingt contract af bij Go Ahead Eagles

Hamid Haji Jafar Zarbaf speelt de komende anderhalf jaar voor Go Ahead Eagles. De verdediger was begin januari al op proef bij de Deventer Jupiler League club, waar hij nu een contract heeft getekend en vanaf morgen aanhaakt bij de eerste selectie van trainer Jan van Staa.

Zarbaf speelt nu nog bij tweededivisionist HHC Hardenberg waar hij zijn afscheid dinsdagavond wereldkundig maakte. De voormalig jeugdinternational van Iran stapt per direct over naar de Adelaarshorst. In zijn contract van anderhalf jaar is ook nog de optie opgenomen voor nog een seizoen. 

Rohda

De 27-jarige Zarbaf is een goeie bekende van Kick Maatman, assistent-trainer van GA Eagles, die in zijn periode als trainer van Rohda Raalte al werkte met de verdediger. Zarbaf moet de defensieve problemen in Deventer mede oplossen. Zarbaf kan uit de voeten als linksback en in het hart van de verdediging.

De Deventenaar speelt sinds de zomer van 2015 voor HHC Hardenberg. Daarvoor kwam de oud-jeugdspeler van AGOVV en GA Eagles in actie voor Rohda, CSV Apeldoorn, Kon. UD en Helios.