Goalalert de Stentor
Volledig scherm
Goalalert de Stentor © De Stentor

Direct (en gratis) de goals van GA Eagles zien? Kijk via de Goal Alert!

Heeft Go Ahead Eagles of een je andere favoriete voetbalclub uit de ere- of eerste divisie gescoord, dan kun je dat doelpunt voortaan binnen vijf minuten terug zien in de Stentor-app op je mobiele telefoon. Met Goal Alert blijf je overal en altijd op de hoogte. 

Wat moet je doen?
De aanbieding van Goal Alert heb je waarschijnlijk al eerder op je telefoon gekregen. Zo niet, zorg dan dat je de laatste update van de app downloadt.
In slechts drie stappen heb je deze nieuwe service geactiveerd: Download de Stentor-app, klik op het menu en kies je favoriete club.

Hoeveel clubs kan ik kiezen?
Heb je voor meerdere clubs sympathie? Geen probleem. Als je je met je mailadres hebt aangemeld, mag je vier teams kiezen uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar, als de kwartfinales worden gespeeld.

Kan ik alleen goals terugzien?
Nee. Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken op deze site. Binnen een half uur na de wedstrijd staan de hoogtepunten online. Ingelogde abonnees kunnen alle samenvattingen bekijken (check eventueel of je abonnement is gekoppeld aan je account). Heb je nog geen abonnement? Neem dan eerst een Digitaal abonnement. Voor Goal alert heb je geen abonnement nodig en hoef je alleen maar in te loggen.