Het uitvak van Go Ahead Eagles tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.
Volledig scherm
Het uitvak van Go Ahead Eagles tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. © foto: Carla Vos

Fans GA Eagles niet welkom in Leeuwarden tijdens duel met Cambuur: ‘Onze fans zijn de dupe’

De gemeente Leeuwarden heeft besloten dat er op zondag 5 maart geen supporters van Go Ahead Eagles welkom zijn bij de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. De Deventer club snapt maar weinig van dat besluit.

8 reacties

 • Jan Mulder

  3 maanden geleden
  Zo zie je maar weer dat een club alle middelen aangrijpt om in de eredivisie te blijven. Is vast een een-tweetje tussen Gemeente Leeuwarden en Cambuur?
 • Hippe Scholten

  3 maanden geleden
  Word het niet eens tijd voor het Engels model, deze gasten levenslang stadion verbod, dikke boete erover heen en elke wedstrijd van hun cluppie een meldingsplicht.
 • Rinus Dielemans

  3 maanden geleden
  Dus de gewone supporters zijn de dupe als het aan jullie ligt oké dus alles over een kant scheren wat triest zijn jullie dan
 • Michel de Jong

  3 maanden geleden
  De eigen aanhang van Cambuur lijkt de aanstichter telkens, omdat het zo vaak voor komt. Waarom worden de uitfans dan gestraft? Op zich ben ik in zijn geheel voor een verbod op uitpubliek, maar dan wel alle clubs om competitievervalsing tegen te gaan.
 • O. Veenstra

  3 maanden geleden
  Helemaal gelijk Marlene. Iedereen heeft dan medelijden met die zielige supporters. Maar altijd moet er extra politie op de been komen voor zulke wedstrijden. Deze agenten moeten soms vechten voor hun eigen leven, alleen maar om het plezier van die supporters.eigenlijk zou er een wet moeten komen die supporters altijd verbieden om naar de uitwedstrijden te gaan. Danzal er veel minder rotzooi zijn bij de wedtsrijden en kost het de gemeenschap niet veel geld en hoeven doorminder agenten.