Volledig scherm
ANP

Fischer ziet nu voordeel van spookhuis

DEVENTER - Fischer hoopt dat zijn ploeg zich zondag in het thuisdel met NEC (aftrap 14.30 uur) kan revancheren voor de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen ADO Den Haag (3-0)

„Natuurlijk is het een dompertje, maar ik ben absoluut niet geschrokken”, zegt de centrumverdediger. „We moeten na één nederlaag niet in de war raken of gaan wanhopen. Er komen nog genoeg potjes om het recht te zetten. We moeten er wel van leren voor de rest van het seizoen.”

Fischer constateert dat de spelers van ADO Den Haag slimmer en gehaaider waren. „Een aantal van onze spelers moet wennen aan de eredivisie. Wij waren niet top, zij ook niet. Wedstrijden in de eredivisie worden op details beslist. Ik kan begrijpen dat de mensen ons niet goed vonden, omdat we verloren hebben. Als we gelijk hadden gespeeld. was het prima geweest. Daar hebben we de kansen voor gehad. Het was een valse start, maar we hebben genoeg aanknopingspunten om ons te kunnen verbeteren.”

Sander Fischer ervoer de Adelaarshorst altijd als een spookhuis toen hij nog tégen Go Ahead Eagles speelde. „Ik ben benieuwd hoe het is om de steun van de supporters nu in de rug te voelen”, stelt hij. „Ik heb er zin in.”