Bas Kuipers zet GA Eagles in de stromende regen op 0-1 tegen Fortuna. De aanvoerder viel later uit met een elleboogblessure.
Volledig scherm
Bas Kuipers zet GA Eagles in de stromende regen op 0-1 tegen Fortuna. De aanvoerder viel later uit met een elleboogblessure. © Pro Shots / Johan Manders
Fortuna Sittard FOR
0
EINDE
2
Go Ahead Eagles GAE
 • Bas Kuipers Goal 21'
 • Bobby Adekanye Goal 44'

GA Eagles bouwt door verdiende zege op Fortuna verder aan succesreeks, blessure Kuipers

wedstrijdverslagWK-pauze of niet, Go Ahead Eagles weigert de succesreeks die het afgelopen najaar in gang zette, zomaar af te breken. Tegen Fortuna Sittard bleef de ploeg voor de tiende keer op rij ongeslagen in de eredivisie, en belangrijker: er werd ook weer eens gewonnen. Het duel in Limburg was na treffers van Kuipers en Adekanye voor rust feitelijk al gespeeld: 0-2. Smet op de zege was het uitvallen van aanvoerder Kuipers met een elleboogblessure.

3 reacties

 • Roy Wesselink

  3 maanden geleden
  Get well soon Bas 💪
 • Roy Wesselink

  3 maanden geleden
  Goed afgerekend met dat onsportieven ploegje, wat een goede prestatie 💪🦅
 • Robert Maat

  3 maanden geleden
  Je voetbalt toch niet met je ellebogen?
 1. Kayserispor moet tonnen van Türüç-transfer uiterlijk deze zomer overmaken naar GA Eagles

  Kayseris­por moet tonnen van Tü­rüç-trans­fer uiterlijk deze zomer overmaken naar GA Eagles

  Het Turkse Kayserispor heeft nog tot en met komende zomer om Go Ahead Eagles het geld over te maken waar de Deventer club recht op heeft in verband met de transfer van Deniz Türüç, in 2015. Die maakte later een binnenlandse transfer in Turkije. GA Eagles ontving de 300.000 euro die aan de deal van 2,5 miljoen euro vast hing nimmer en spande hierover rechtszaken aan bij het CAS en de FIFA, die het beide won.
  Deventer