Jay Gorter mag zich verheugen in de belangstelling van landskampioen Ajax. GA Eagles verlangt naar verluidt ongeveer 750.000 euro voor de talentvolle doelman.
Volledig scherm
Jay Gorter mag zich verheugen in de belangstelling van landskampioen Ajax. GA Eagles verlangt naar verluidt ongeveer 750.000 euro voor de talentvolle doelman. © Pro Shots / Erik Pasman

GA Eagles-doelman Gorter lijkt hard op weg naar Ajax

pollAjax is nadrukkelijk in beeld om Jay Gorter na dit seizoen over te nemen van Go Ahead Eagles. De mogelijke droomtransfer van de jonge goalie zou een terugkeer op het oude Amsterdamse nest betekenen.  

3 reacties

 • Wicher Koopman

  1 maand geleden
  Ben met Martin Schutte helemaal eens.
 • Henk Gieteling

  1 maand geleden
  Meteen een jaar verhuren aan Go Ahead. Goed voor hem, dus ook voor Ajax en goed voor ons. Houden ze Scherpen maar daar.
 • Martin Schutte

  1 maand geleden
  Dom kunt beter nog een jaar bij de Eagles voetballen bij ajax zit je toch op de tribune als 4e keeper Jay dus niet doen !!
 1. Na zijn aandeel in de promotie kan Orhan Džepar overal gratis terecht: ‘Doe niets liever dan Go Ahead helpen’
  PREMIUM

  Na zijn aandeel in de promotie kan Orhan Džepar overal gratis terecht: ‘Doe niets liever dan Go Ahead helpen’

  Biertjes, stroopwafels en zelfs een jaar lang gratis je auto wassen. Voormalig Go Ahead Eagles-speler Orhan Džepar en zijn ploeg Helmond Sport kregen van alles aangeboden om GA Eagles te laten promoveren. Nu dat wonderwel gelukt is, is het tijd om te oogsten voor de voetballer uit Eefde. Eerst maar eens met de Nissan Qashqai van zijn schoonouders naar iClean Carwash.