Jay Gorter mag zich verheugen in de belangstelling van landskampioen Ajax. GA Eagles verlangt naar verluidt ongeveer 750.000 euro voor de talentvolle doelman.
Volledig scherm
Jay Gorter mag zich verheugen in de belangstelling van landskampioen Ajax. GA Eagles verlangt naar verluidt ongeveer 750.000 euro voor de talentvolle doelman. © Pro Shots / Erik Pasman

GA Eagles-doelman Gorter lijkt hard op weg naar Ajax

pollAjax is nadrukkelijk in beeld om Jay Gorter na dit seizoen over te nemen van Go Ahead Eagles. De mogelijke droomtransfer van de jonge goalie zou een terugkeer op het oude Amsterdamse nest betekenen.  

3 reacties

 • Wicher Koopman

  1 jaar geleden
  Ben met Martin Schutte helemaal eens.
 • Henk Gieteling

  1 jaar geleden
  Meteen een jaar verhuren aan Go Ahead. Goed voor hem, dus ook voor Ajax en goed voor ons. Houden ze Scherpen maar daar.
 • Martin Schutte

  1 jaar geleden
  Dom kunt beter nog een jaar bij de Eagles voetballen bij ajax zit je toch op de tribune als 4e keeper Jay dus niet doen !!
 1. GA Eagles na corona-ellende met alle toeters en bellen naar Klein Milanello in Terwolde: ‘We hebben weer vlees met jus’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  GA Eagles na corona-ellende met alle toeters en bellen naar Klein Milanello in Terwolde: ‘We hebben weer vlees met jus’

  Een paar besloten wedstrijden en zelfs trainingen achter een gesloten hek. Geen fans. Geen reuring. De traditionele voorbereiding van GA Eagles in Terwolde was de afgelopen twee jaar vanwege corona een doodse, sfeerloze bedoening. Maar nu klinken weer luid alle toeters en bellen: er komt als vertrouwd een traditionele, drukke voetbalzomer in Terwolde. En de gastheer is daar maar wat blij mee.