Volledig scherm
De KNVB-beker. © BSR/SOCCRATES

GA Eagles en PEC Zwolle bekeren op dinsdag 29 oktober

De bekerwedstrijd tussen Almere City en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op dinsdag 29 oktober. Het duel in de eerste ronde begint om 19.45 uur in het Almeerder Yanmar Stadion. Ook  PEC Zwolle komt die avond in actie.

Dat heeft de KNVB vrijdagmiddag bekend gemaakt. Voor de Deventer ploeg is het tweede keer in korte tijd dat de reis naar Almere gemaakt dient te worden. Op zondag 13 oktober staat het competitieduel in de Keuken Kampioen Divisie op het programma voor de ploeg van trainer Jack de Gier.

PEC Zwolle

Ook PEC Zwolle bekert op dinsdag 29 oktober. De ploeg van trainer John Stegeman komt dan in actie tegen de amateurs van Hoek. Ook in Zeeland wordt om 19.45 uur afgetrapt.
De Gelderse derby Vitesse-De Graafschap is door de KNVB eveneens geprogrammeerd op 29 oktober. In Gelredome zijn de eerste balomwentelingen om 18.30 uur.

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.