Arbiter Ingmar Oostrom
Volledig scherm
Arbiter Ingmar Oostrom © BSR Agency

GA Eagles heeft weinig warme herinneringen aan arbiter Oostrom

Scheidsrechter Ingmar Oostrom heeft vrijdagavond de leiding tijdens de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles.

De 30-jarige arbiter uit Oudewater wordt in het Kras Stadion bijgestaan door zijn assistenten Boonman en Dobre. Recent heeft GA Eagles weinig goede herinneringen aan de optredens van Oostrom. De laatste drie duels onder zijn leiding gingen verloren tegen Telstar (2-3), Jong AZ (2-3) en Jong FC Utrecht (0-1). Dit seizoen floot Oostrom nog geen enkele wedstrijd van GA Eagles, dat in het voorjaar van 2016 overigens wel drie keer (Fortuna, RKC en Telstar) wist te winnen onder diens leiding. 

Voor GA Eagles staat het duel in Volendam in het teken van aanhaken bij de top van de ranglijst. Een zege brengt de Deventenaren op een punt van het elftal van oud-international Wim Jonk. Eerder dit seizoen won GA Eagles in eigen stadion met 3-0 van Volendam. Nadien bleven de vissersdorpers vijftien duels op rij ongeslagen, totdat Jong FC Utrecht gisteravond met 2-1 een einde maakte aan die imposante reeks.

Het duel in Volendam begint vrijdag om 20.00 uur.