Bas Kuipers, Gerrit Nauber, Philippe Rommens en Jacob Mulenga trekken een sprintje op het veld in Terwolde. Daar begon GA Eagles vrijdag aan het tweede deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Kuipers, Gerrit Nauber, Philippe Rommens en Jacob Mulenga trekken een sprintje op het veld in Terwolde. Daar begon GA Eagles vrijdag aan het tweede deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. © Wout van Zoeren

GA Eagles hervat voorbereiding zonder zieke Dos Santos

Na een korte ‘vakantie’ pakte Go Ahead Eagles vrijdagochtend de draad van de voorbereiding weer op in Terwolde. Dat gebeurde op ontspannen wijze, vanaf maandag begint het serieuzere werk in de aanloop naar de rentree in de eredivisie.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.